Bakkerij

#1

Stijlvol webshop platform

Via jouw webshop is het mogelijk om je hele assortiment of een gedeelte aan te bieden. Binnen de webshop is het mogelijk om gerelateerde producten in te stellen zodat er zo optimaal mogelijk gebruik wordt gemaakt van het bestelmoment. Daarnaast is het mogelijk om producten te koppelen zodat de consument de bestelling snel en gemakkelijk compleet kan maken naar wens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bbq standaard aanbieden bij een bbq-pakket. De webshop wordt voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteiten zodat jouw webshop op to date blijft. Bovendien is het mogelijk om met het platform van Thuisbezorgd te koppelen voor nog meer kansen op bestellingen.

#2

Snelle bestelzuil

Via de kiosk kan de consument, zonder tussenkomst van een medewerker, een bestelling plaatsen en afrekenen. De bestelling kan ingevoerd worden voor direct consumptie bijvoorbeeld verse of warme broodjes. Of voor langer termijn zoals het invoeren van een kerstbestelling in de winkel. Via het volgscherm is de bestelling te volgen. Op het volgscherm kan instore communicatie weergeven worden terwijl de klant wacht. Het werkt kosten besparend omdat er geen verkoopgesprek meer plaatsvindt. Bovendien kunnen consument in eigen tempo de bestelling plaatsten zonder de druk van een volle winkel te ervaren. Tevens is de kiosk in eigen huisstijl te wrappen.

#3

Slimme hardware

Via de terminal komen alle bestellingen binnen die zijn geplaatst via de kiosk, Thuisbezorgd of webshop. Ook kan een telefonische bestelling ingevoerd worden via deze slimme hardware. Doormiddel van swipen en aantikken doorloop je gemakkelijk en snel alle processen. Zowel het etiketteren, het gebruiken van recepturen als het verwerken van bestellingen gaat snel en gemakkelijk via deze stootbestendige terminal. Deze is afneembaar en van sterke kwaliteit. Helemaal geschikt voor het automatiseren van alle processen in jouw bakkerij.

#4

Snel afrekenen

Voor jouw bakkerij hebben we een passende afrekentool ontwikkeld. Op een snelle en eenvoudige manier kan via pin of contact afgerekend worden. De afrekentablet wordt geleverd met een mooie, ergonomische beugel.

#5

Strak dashboard

Via de back office, in de cloud, stuur je alles aan. Wanneer je bijvoorbeeld een prijswijziging wilt doorvoeren. De prijswijziging staat op de webshop, kiosk, kassa en terminal juist doorgevoerd. Het maken van rapportages, offertes, facturen, prijskaartjes doe je via de back office, en nog veel meer.

Neem contact met ons op!

Wil jij jouw klanten nóg beter bedienen en weten hoe onze oplossingen jou daarbij helpen?
Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.

gerelateerde producten

compleet kan maken

Thuisbezorgd

volgscherm

terminal

DIGI kassaweegschalen

rapportages

eigen huisstijl

Bel mij terug

Een vraag stellen