Horeca To Go

#1

Stijlvol webshop platform

Via jouw webshop is het mogelijk om je hele assortiment of een gedeelte aan te bieden. Binnen de webshop is het mogelijk om gerelateerde producten in te stellen zodat er zo optimaal mogelijk gebruik wordt gemaakt van het bestelmoment. Daarnaast is het mogelijk om producten te koppelen zodat de gast de bestelling snel en gemakkelijk compleet kan maken naar wens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan frisdrank direct aanbieden bij een pizza. De webshop wordt voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteiten zodat jouw webshop op to date blijft. Bovendien is het mogelijk om met het platform van Thuisbezorgd te koppelen voor nog meer bestellingen.

#2

Snelle bestelzuil

Via de kiosk kan de consument, zonder tussenkomst van een medewerker, een bestelling plaatsen en afrekenen. De bestelling kan ingevoerd worden voor direct consumptie bijvoorbeeld maaltijden, snacks of broodjes. Via het volgscherm is de bestelling te volgen. Op het volgscherm kan instore communicatie weergeven worden terwijl de gast wacht. Het werkt kosten besparend omdat er geen verkoopgesprek meer plaatsvindt. Bovendien kunnen consument in eigen tempo de bestelling plaatsten zonder de druk van een vol restaurant te ervaren. Tevens is de kiosk in eigen huisstijl te wrappen.

#3

Slimme hardware

Via de terminal komen alle bestellingen binnen die zijn geplaatst via de kiosk, Thuisbezorgd of webshop. Ook kan een telefonische bestelling ingevoerd worden via deze slimme hardware. Doormiddel van swipen en aantikken doorloop je gemakkelijk en snel alle processen. Zowel het gebruiken van recepturen als het verwerken van bestellingen gaat snel en gemakkelijk via deze stootbestendige terminal. Deze is afneembaar en van sterke kwaliteit. Helemaal geschikt voor het automatiseren van alle processen in jouw horecazaak.

#4

Snel afrekenen

voor jouw horecazaak hebben we een passende afrekentool ontwikkeld. Op een snelle en eenvoudige manier kan via pin of contact afgerekend worden. De afrekentablet wordt geleverd met een mooie, ergonomische beugel.

#5

Strak dashboard

Via de back office, in de cloud, stuur je alles aan. Wanneer je bijvoorbeeld een prijswijziging wilt doorvoeren. De prijswijziging staat op de webshop, kiosk, kassa en terminal juist doorgevoerd. Het maken van rapportages, facturen en offertes doe je via de back office, en nog veel meer.

Neem contact met ons op!

Wil jij jouw klanten nóg beter bedienen en weten hoe onze oplossingen jou daarbij helpen?
Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.

gerelateerde producten

compleet kan maken

volgscherm

terminal

Thuisbezorgd

rapportages

eigen huisstijl
Bel mij terug

Een vraag stellen